Ruh Halimize Göre Beslenme



ÖFKE: Kızgın ve öfkeliyseniz, sizi daha da sinirlendirecek, burnunuzdan solur hale getirecek uyarıcı niteliklere sahip olan çay, kahve ve şaraptan kesinlikle uzak durun. Kırmızı eti de ağzınıza sürmeyin.

YALNIZLIK SIKINTISI: Yalnızsınız ve içiniz sıkılıyorsa; rahatlamak için domates, patlıcan, biber, patates yumurta ve karnabahar yiyin.

BEZGİNLİK: Güvensizlik ve bezginlikte peyniri, kırmızı eti unutun.

KEYİFSİZLİK: Hiçbir şeyden memnun olmuyorsanız, hiç keyfiniz yoksa, soğan ve pırasayı tercih edin.

KARASEVDA: Pirinç ve şekerden kaçının. Bu iki gıda, melankoliyi azdırıyor.

ÖZGÜVEN: Turunçgillerin hepsi insana özgüven aşılıyor ve umut saçıyor.

DÜŞ KIRIKLIĞI: Kereviz ve havuç, kaybolan hayallerin, düş kırıklıklarının yaralarını sarmaya birebir geliyor.

ÇEKİNGENLİK: Kuşku ve çekingenliğe karşı mercimek en iyi ilaç.

YORGUNLUK: Çalışmaktan yıpranmaya karşı bezelye yiyin.

ENDİŞE: Üzerinizdeki endişeyi atmak, hata yapabileceğiniz saplantısını aklınızdan çıkartmak için marula güvenin.

AGRESİFLİK: Saldırganlığınızı, agresifliğinizi kontrol altında tutmak için cevize başvurun.

İHTİRAS: Çok dikkat edin, çikolata her türlü isteği kamçılar, ihtirasları şahlandırır.

HİDDET: Badem hiddeti dindirir.

AŞIRI ÖFKE: Patlama durumundaysanız makarna, ekmek, taze meyve ve sebze yiyin.

ZİHİN KARIŞIKLIĞI: Kafanız karışıksa nane çiğneyin.

DEPRESYON; Bergamot ve maydanoz, bir numaralı ilacı.

Prof. Di FLAVIANO
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder